Groepsactiviteiten

 

Wij helpen graag bij het plannen van middag- of dagactiviteiten voor groepen. Van wandel- en fietsroutes tot een stadswandeling of gezellig een hapje eten; wij regelen het! De bosrijke omgeving rondom De Skywalk leent zich ook uitstekend voor een sportieve groepsactiviteit. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Feesten en partijen

 

Een compleet verzorgd feest rondom de Skywalk? Dat kan! Speciale gelegenheden vragen om een unieke locatie. Wij maken van elk feest een onvergetelijke belevenis. Kleine of grote gezelschappen: wij regelen alles van A tot Z. Met entertainment, muziek en alle ingrediënten die nodig zijn om een onvergetelijke avond of dag te garanderen.

 

Trouwlocatie

 

Trouwen op het hoogste punt van Nederland is nu mogelijk! De WilhelminaToren met de Skywalk op 34m hoogte is een officiële trouwlocatie van de gemeente Vaals. Vanaf onze toren heb je een prachtig uitzicht wat jouw ceremonie een gouden randje geeft. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het contactformulier.

De Wilhelminatoren, Skywalk - tal van mogelijkheden